Ami biztos,hogy még nem mondhatjuk magunkat továbbjutónak,és ez egy kicsit aggasztó. Ha esetleg kikapunk a horvátoktól,az olaszok meg legyőzik az íreket,csomagolhatnánk.
De nekünk nem a másik meccsel kell foglalkozni,hanem a miénkkel,nyerjük meg és kész. És amúgy is a keret 98%-a mindig teher alatt játszik,nagy az elvárás. Egyedül Alba csapatától nem várnak el minden héten győzelmet.
Ami biztos,hogy hiányzónk nem lesz,viszont nagyon kell figyelnünk a sárga lapokra,hiszen sok kulcsemberünknek van már és ha mégegyet begyűjtenek,nem játszhatnak a következő meccsen.
Ilyen játékos Jordi Alba, Arbeloa, Fernando Torres, Xabi Alonso valamint Javi Martínez,utóbbin kívül mindegyik alapember. Ezért kérdéses,hogy Del Bosque nem akarja-e pihentetni néhányukat.
Ha viszont azt nézzük,hogy a győzelem a legfontosabb,muszáj lenne játszania mindenkinek.
A másik oldalon is két alapember van veszélyben Modric és Schildenfeld személyéban, valamint a pótolható Kranjcar.
A lapokra tehát mind a két csapatnak kell figyelnie,ezért nézzük meg,ki is lesz a mérkőzés játékvezetője.
Ha minden jól megy az a német Wolfgang Stark fog dirigálni aki a lengyel-oroszt is vezette és 4 sárga lapot osztott ki.

wolgangstark.jpg
Az egész szezont figyelembe véve 151 sárgát,3 azonnali és 8 második sárgás piros lapot osztott ki. Ő vezette a magyarok Izland elleni meccsét is, kellemes emlékeink lehetnek róla.
Tavaly vezetett a horvátoknak egy meccset és ott 2:1-re legyőzték Izraelt. Spanyolországnak legutóbb 2007-ben vezetett mérkőzést és ott ikszeltünk Izlanddal úgy, hogy Iniesta csak a 86. percben tudott kiegyenlíteni.
Xabi Alonsot pedig kiállította már a 20. percben. A spanyoloknak tehát nincs szép emlékük a bíróról.

A várhatók kezdők a következők:

SPANYOLORSZÁG

I.Casillas
Á.Arbeloa
G.Piqué
S.Ramos
J.Alba
X.Alonso
S.Busquets
Xavi H.
D.Silva
F.Torres
A.Iniesta

Arra nagyon kíváncsi leszek,hogy Negredo, Mata vagy Llorente kap-e szerepet a mérkőzésen.


HORVÁTORSZÁG

S.Pletikosa
D.Srna
V.Corluka
G.Schildenfeld
I.Strinic
I.Rakitic
L.Modric
O.Vukojevic
I.Perisic
N.Jelavic
M.Mandzukic

Ami felénk billenti a mércét az az,hogy a horvát védők nagyon nehézkesek,a négy hátvéd közül a legalacsonyabb is 182 centi.
A mi mozgékony támadóink simán összeköthetik Corlukáék nagy gólyalábait.A felívelt labdáknál viszont csak Torres az esélyes. Apropó Torres,vajon Del Bosque elköveti mégegyszer azt a hibát,hogy kihagyja a Chelsea csatárt?

 

 

Köszönet HajraKTE-nek. :)

1 komment

Címkék: spanyolország horvátország horvát spanyol torres modric xavi iniesta

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyolnatha.blog.hu/api/trackback/id/tr114595880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teddy Beer 2012.06.18. 17:01:47

180 centi körül indul egy sprinter. min 170, de az kiveteles. a picurokra meg nem kene buszke lenni, mert beadasokban szopoag, viszont van Llorente, csak vdb a puncsosokat jatszatja, plane miutan az elso meccsen kiserletezett, meg a tobbi hulyeseg. a horvatok sokkal kemenyebbek lesznek, mint a toketlen irek.
süti beállítások módosítása