A csoportból elsőként jutottunk tovább, ahogyan arra mindenki számított, bár teljesen azért mégsem, ugyanis a játék eddig nem volt sziporkázó.

A franciák pedig biztos nem adják olcsón a bőrüket, veretlenségi sorozatuk már több mint egy évre nyúlik vissza.

spain_vs_france.jpg


Nagyon kíváncsi vagyok,hogy Del Bosque milyen kezdőt gondolt ki mára, hiszen megint lehet beszélni két csatáros játékról meg hasonlókról, de akkor ki az aki kimarad?
Nem hinném,hogy a Bosquets,Xavi,Iniesta hármasból valakit is kihagyna az edző.
Ha esetleg Silva mellett dönt, bár ezt ne is folytassuk, hiszen ő az utóbbi két év legeredményesebb játékosa. Ha már át áll a két támadós játékra, nagy valószínűséggel Fabregast teszi a kezdőbe.
Tehát akkor Xabi Alonso lehet az aki kimarad, de ő is nagyon fontos láncszeme a csapatnak,viszont van egy sárgája,így rá van a legnagyobb sansz.
Egyébként nagy meglepetésre megúsztuk az előző meccset lap nélkül így maradtak a szokásos veszélyeztetettek, Alba, Arbeloa, Torres, Martínez és Alonso.
Annyiban jó,hogy a franciákat kaptuk, nem lebecsülve persze,hogy a légkör náluk most nem fest túl jól. A csapat 2:0-ra kapott ki a csoport utolsó helyén végző svédektől és állítólag az öltözőben többen is összevesztek. Sőt elvesztették a védelem egyik bástyáját, Mexést is,ami szintén fájó pont.
Ugye a svédek ellen több új játékost is bevetettek, M'Vilát vagy Ben Arfát, kérdés, mára hogy dönt Blanc.
A legvalószínűbb az, hogy az eliltott Mexést majd az ágyús Koscielny pótolja, Cabaye és Ménez is visszakerülhet.

Kérdés, hogy Blanc is mepróbálja-e a két támadós játékot, Benzema mellé esetleg Giroud-t,bár eléggé kockázatos lenne.
Vajon Del Bosque becseréli-e  az újdonsült BL-győztes Matát, akit még nem küldött be egyszer sem.

Látva a németek játékát tegnap, ha nem kötjük föl a gatyát, könnyen előfordulhat, hogy nem lesz címvédés.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyolnatha.blog.hu/api/trackback/id/tr354606303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása