A katalán passzkirályok nélkül is egy négyest hintettünk Észak-Korea legnagyobb barátjának.

Tutira vesszük, hogy a szomszédból szurkoló Kim Dzsong sem unta a meccset.

És igen, igen, igen a válogatottban egy éve gólképtelen Fernandónk is betalált egy búbos fejessel.

A mérkőzés a barcások nélkül is sima volt, a dél-koreaiak bombagólja után (30-ról ficak) Xabi és Cazorla is pontrúgásból volt eredményes (tizi majd szabadrúgás), végül az a Negredo is betalált Soldado pazar passzából, aki végül pont az előkészítő társ helyett mehet a kontinensviadalra (biztos imádják egymást).

Valószínűleg Soldado elmorzsol néhány rózsafüzért, hogy drága csatártársa nehogy megsérüljön, mert akkor neki kellene helyette beugrania.

Június 3-án Kína ellen letudjuk a főpróbát, amire már a töpszli zsenijeink is megérkeznek az elnyújtott pihenőjükből, aztán irány Gdansk, hogy első meccsünkön elpáholjuk a macskazabálókat is.

Tudtátok, hogy IV. Károly magyar király is elutazott az Ibériai félszigetre, hogy 1922 Bolondok napján áldozatául essen a gripe-nek (a spanyolok így hívják a náthájukat)? Szóval vigyázzon mindenki, ha király, ha nem, a spanyolnátha tarolni fog megint!

4 komment

Címkék: spanyolország észak-korea keret eb2012

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyolnatha.blog.hu/api/trackback/id/tr204559197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pandacsökiboborján 2012.06.01. 15:10:23

Remélem a digok legyőzik őket.

takaróléc 2012.06.03. 00:43:21

Hol vagy, Rizla? Hol vagy, Alzir?

Dr.EmmettBrown 2012.06.04. 01:19:00

Csak saját magukat verhetik meg. Játékban nincs ellenfelük a pályán.
Plusz Torres nagy mázlista ezzel a helyzettel- mert úgy lehet majd válogatott kezdőjátékos, hogy a teljesítményével egyáltalán nem szolgált rá.
süti beállítások módosítása