Camacho visszatérése spanyolhonba kínai hadvezérként nem kevés gondot okozott a csapatnak.A hónaljniagara mester támadólag küldte fel csapatát, aminek eredménye az első félidőben olykor csak a szerencsének és Casillasnak köszönhetően nem mutatkozott meg gólokban. Valószínűleg a honfitársak már elszoktak Camacho hónaljszagától, így egy félidőbe tellett feldolgozni azt.

Aztán a második félidőben beállt Andrés tanárúr, és oktató jelleggel elintézte a pattogó kínaiakat. Sokáig a kapufa vagy a hálóőr, Ceng Cseng kifogott rajta, de végül egy szóló után kihagyhatatlan helyzetbe hozta a David Silvát, aki arcberendezése miatt jól álcázhatta magát a kínaiak között. Bezzeg ha Amerikába ment volna...

 

Ezzel a meccsel befejeződött a felkészülés, Lengyelországba vettük az irányt, jöhetnek vasárnap az olaszok.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spanyolnatha.blog.hu/api/trackback/id/tr404568801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása